Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked cerere unban bogdans_s https://imgur.com/a/14CfKDm

bogdans_s

Recommended Posts

salut, acum mege link-ul te rog frumos sa te uiti pe el am luat ban pe nedrept: 

This is the hidden content, please
 .

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

:contra:  Merita ban-ul, are wall la buton... Intra de obicei intre orele 1:00 AM - 5:00 AM cu prietenul lui "oDaiCu Razvan" si o da obvious rau. Nu aveam functia inca, sa-i fac demo. (o mica paranteza, cred ca farmeaza cutii ei doi de intra la ora aceea).

Strict parerea mea in paranteza!

:contra: Nerespectarea modelului dat!

am primit multe reclamatii, in privire cu tn, ca ai utiliza hackuri, de limbaj sa nu mai spun, daca ai inceput sa promovezi si buguri, esti pe "drumul cel bun"+nerespectarea modelului, modelul este primul topic, de la cerere unban :contra:

:contra: am fost cu el pe server cand a dat cu chetul.Nu merita unban.

Nu cred ca am dreptul la un vor pe tru ca eu ți-am acordat banul.

Dar vreau sa fac unele observații: Limbajul lasă de dorit, îți bați joc de staff, ii iei în derâdere, am ss-dacă e pana acolo ți-am spus ca și la un gag amarat fac ss sa nu apară probleme, în al doilea rand nu te gândești și tu puțin ca după ce te omor de 10-15 ori consecutiv sau mai mult și dintr-o data faci scor de 20-3 sau aproximativ atât nu dai de bănuit?

Plus ca după spusele colegilor mei staff nu e prima oara unde la rage faci "păcate".

Modelul nu este respectat ce i semna ca cererea nu va fii luata în considerare, ar trebui sa te uiți măcar la alte cereri unban pentru a venea cum e modelul nu doar a face un co t și după în 5 minute o cerere și asta e.

Dacă îți dorești atât de mult unban arata implicare pentru a ajuta staff-ul sa acumuleze o anume încredere în tine.

După ce câștiga încrederea lor se vor pune în mișcare pentru a realiza tot ce ne-a promis.

capone is curios dc nu ai postat in banlist plus ca as vrea si eu dovada ca el are hack  ,is chiar foarte curios

RDAxsO2.png

Ban-ul e postat în banlistul meu, ai acolo demo-ul.

Am văzut ca ii știe bine apoi am întrat spec am mai stat sa vad cum trage și îmi pare suspect. În demo se vede ca nu am stat doar o tura pe el sa fie la vrăjeală am stat mai multe ture pentru a fii sigur.

Edit: Ban-ul l-am postat cu câteva minute după ce respectivul a fost banat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.