Nume detinator/i: Doar eu sunt .qGhI3nTeR .
Contact detinator/i: Facebook: TheHappy Elektro .
Varsta: Am varsta de 15 ani .
Ip server+port: 37.59.195.44:27015
DNS dorit: CS.ICEGAME.RO
Firma host:
Mod de joc: Classic Mode
Sloturi: Detin 32 sloturi.
Link GameTracker: (imi tot spune ca e din Spania, mda o sa rezolv asta cumva)
Descriere server: Este un server normal de Counter Strike 1.6 , detin si un server de discord in care suntem 117 Membrii, 10 Boti si un Bot al server-ului, despre server-ul de Counter Strike 1.6, gradele Slot,Helper,Admin si tot asa nu le voi da pe bani sau pile, doresc ca jucator-ul sa munceasca si sa isi deie tot efort-ul pentru acest grad, doar grad-ul V.I.P il voi pune pe Shop pe viitor, momentan server-ul meu se afla in beta testing deoarece doresc sa testez tot ce este sa nu aibe niciun BUG sau o greseala, voi anunta doar la [CS] Anunturi cand este deschis oficial.
Sectiuni dorite: [CS] Regulament, [CS] Anunturi, [CS] Cerere Grad, [CS] Evidenta Teste, [CS] Cerere UnBan [CS] Zona Admini, [CS] BanList, [CS] Cerere Invoire si [CS] Cerere Beta Tester doar pentru o perioada scurta de timp.
Bun venit pe IceGame Romania @ Winter Is Coming

Bine ati venit pe IceGame Romania !
Comunitatea IceGame isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani.
Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum, cum ar fi:
- Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
- Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email
- Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
- Trimite mesaje la alti membri
Posted 13 June 2020 - 07:01 PM

- qGhI3nTeR likes this
Posted 14 June 2020 - 11:39 AM

Posted 14 June 2020 - 12:20 PM

Posted 14 June 2020 - 12:26 PM

Posted 18 June 2020 - 08:49 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
![]() |
Designed for IceGame Romania Toate drepturile rezelvate IceGame Romania Pentru o vizionare cat mai buna a forum-ului, recomandam utilizarea rezolutiei 1280 x 1024 sau echivalentul in format widescreen si utilizarea browser-ului Google Chrome sau Mozilla Firefox. |
![]() ![]() ![]() ![]() |