Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked unban

David200317

Recommended Posts

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

lasa wg aici pana nu iti dau si remove si te las si cu ban

Edit: ca sa nu mai zic ca ai luat ban acum vreo  1 saptamana ca  nu ai fost in stare sa dai un wg, apoi ai intrat pe server ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic  desi stiai ca ai luat ban , iar cand  te intreban cine ti-a dat unban   nu raspundeai nimic , iar acuma ai postat o poza in care  de motiv am gresit si am pus "0" ,dar pe celalte 3 banuri de ce nu ai facut poza si le pui acolo ????

RDAxsO2.png

:contra: Nu vreau sa o iei personal, dar nu cred ca e ok ca un helper sa nu stie ce e ala wargods si cum se face...

dupa cum mi ai spus si pe discord. 

This is the hidden content, please
 .

Eu sunt :pro: unban.

In primul rand, "0" nu e un motiv pentru ban, ftw zici ca i-ai dat ban acum o saptamana, dar dovada ?!...

In al doilea rand, FTW chiar daca e detinator ar fii trebuit sa detina demo pentru acest ban.

Sau nu se respecta regulamentu?

Si o alta nelamurire.

Detinatorii de ce nu au banlist?

Scuzati-ma ca am fost cam direct dar vreau sa se raspunda la ultima intrebare.

Eu personal as zice ca David sa primeasca unban iar data viitoare cand nu il prezinta atunci sa primeasca ban cu motivul potrivit, iar cel care ii cere WG-ul sa aibe si dovada sa ne dam si noi cu parerea pentru ce motiv a luat ban, daca ne pare suspect sau nu.

Parerea mea!

O zi buna!

Deținători nu au banlist pentru ca ei nu dau ban aiurea, dacă ftw, Barlap, Daniel dau ban înseamnă că acel cineva îl merita, eu nu administrează serverul de puțin timp, ei au experienta asa ca nu putem sa ne îndoim de alegerile lor, sa nu uitam ca fără ei nu am putea juca, fără ei nu se pot rezolva problemele care au apărut pe server, ei știu ce e mai bine pentru acest server/comunitate, eu sunt :contra: pana ce nu prezintă un wg cum a zis ftw. Eu am toată încredere în deținătorii acestui server.

:respins: au trecut zile bune si n-ai prezentat wg :tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • IceGame # Global Statistics

11,416 Total Posts
    5,215 Total Topics
    4,108 Total Members
    14 Total Banned
    297 Most Online
    serecjanyt
    Newest Member
    serecjanyt
  • Who's Online   7 Members, 0 Anonymous, 41 Guests (See full list)

• Parteneri

• Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.