Nume detinator/i: IuliaN
Contact detinator/i: Facebook : TheHappy Elektro
Varsta: Am varsta de 15 ani.
Ip server+port: 51.91.91.177:27015
DNS dorit: CS.ICEGAME.RO
Firma host: icenode.ro (Recomand)
Mod de joc: Classic Mode
Sloturi: 32
Link GameTracker:
Descriere server: Acest server este unul normal de Classic Mode, nu acceptam limbaj-ul sau amenintarea pe server, cei care detin aimbot/wallhack sau speed hack vor fii sanctionati cu pika +ban permanent ip (daca acesta recunoaste la cerere unban poate primii a doua sansa), momentan server-ul mai are nevoie de cateva plugin-uri de fun, distractie sa se simta jucatorii cat mai bucurosi.
Sectiuni dorite: [CS] Regulament, [CS] Anunturi, [CS] Cerere Grad, [CS] Evidenta Teste, [CS] Cerere UnBan [CS] Zona Admini, [CS] BanList, [CS] Cerere Invoire, [CS] Reclamatii, [CS] Informatii V.I.P Classic, [CS] Ore Jucate.
Bun venit pe IceGame Romania @ Winter Is Coming

Bine ati venit pe IceGame Romania !
Comunitatea IceGame isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani.
Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum, cum ar fi:
- Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
- Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email
- Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
- Trimite mesaje la alti membri

Cerere DNS : CS.ICEGAME.RO
Started by
Iulian, Mar 06 2021 10:35 AM

Posted 06 March 2021 - 10:35 AM

- Jamesgeato and HarolSoish like this
Posted 06 March 2021 - 12:53 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
![]() |
Designed for IceGame Romania Toate drepturile rezelvate IceGame Romania Pentru o vizionare cat mai buna a forum-ului, recomandam utilizarea rezolutiei 1280 x 1024 sau echivalentul in format widescreen si utilizarea browser-ului Google Chrome sau Mozilla Firefox. |
![]() ![]() ![]() ![]() |