Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Pinned [Discutii Generale]

Barlap

Recommended Posts

Daca aveti probleme, nelamuriri legate de design, aici puteti discuta despre ele

- Limbajul vulgar este strict interzis

- Mistourile sunt interzise

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

• 2 weeks later...

Din cate stiu discutiile generale is deschise pentru toti membrii comunitatii in general, pentru a putea fi ajutati cu intrebari in design/probleme etc, nu ca sa ne intrebati cf ))

Din cate stiu discutiile generale is deschise pentru toti membrii comunitatii in general, pentru a putea fi ajutati cu intrebari in design/probleme etc, nu ca sa ne intrebati cf ))

Sunt Discutii Generale pot sa-i intreb tot ce vreau eu.

Sunt Discutii Generale pot sa-i intreb tot ce vreau eu.

Era vorba de regulamentul aiurea ca doar designerii pot lasa reply la discutii libere  :mellow:

• 2 weeks later...

Toate modelele au fost editate, modelul de cereri avatare/semnatura a fost refacut cu unul mult mai complex care indica mai multe detalii,cum ar fi dimensiuni pentru fiecare lucrare pentru ca multi dintre ei nu stiau dimensiunea. A fost adaugata o imagine subiectiva fiecarui model din sectiunea design, daca aveti propuneri/sugestii le astept cu cel mai mare drag si va astept parerea voastra, sincera. Succes

Da ba:))) sa modificam numele categoriei " cereri avatare " in " asistenta/cereri lucrari " pentru si deoarece Catalin a facut cerere de banner nu de avatar la categoria " cereri avatare " si nu avem o categorie numita sau speciala pentru alte lucrari cum ar fii " cereri bannere " pentru a putea depune cineva o cerere de banner.

Mă scuzati pentru greselile gramaticale ( nu cred ca sunt ) dar am incercat sa explic cat de bine am putut pentru a ma putea face inteles de toti.

@H. Alexandru sper ca ai inteles ce am vrut sa zic:))) tpup nevasta mea

Adevarat! N-am vazut niciodata pe un forum X, Y, Z sa fie discutii libere sau sa nu aibe voie membrii de pe acest forum, ca nu avem voie sa comentam aici..Daca eu am vreo problema si nu stiu ceva, unde sa ma adresez? 

Poate vine unul, un membru nou si nu stie anumite chestii si voi il refuzati dandu-i warn, ca a postat aici? Uraaaaattt! Din  partea ta, Cataline. :) mai bine, nici nu mai ziceai asta. :) 

Da ba:))) sa modificam numele categoriei " cereri avatare " in " asistenta/cereri lucrari " pentru si deoarece Catalin a facut cerere de banner nu de avatar la categoria " cereri avatare " si nu avem o categorie numita sau speciala pentru alte lucrari cum ar fii " cereri bannere " pentru a putea depune cineva o cerere de banner.

Mă scuzati pentru greselile gramaticale ( nu cred ca sunt ) dar am incercat sa explic cat de bine am putut pentru a ma putea face inteles de toti.

@H. Alexandru sper ca ai inteles ce am vrut sa zic:))) tpup nevasta mea

Da, am inteles si is total de acord. Insa asta o sa fie decizia fondatorilor, o sa ii intreb si o sa vad ce o sa spuna. Te pwp dulke vtm:*

Adevarat! N-am vazut niciodata pe un forum X, Y, Z sa fie discutii libere sau sa nu aibe voie membrii de pe acest forum, ca nu avem voie sa comentam aici..Daca eu am vreo problema si nu stiu ceva, unde sa ma adresez? 

Poate vine unul, un membru nou si nu stie anumite chestii si voi il refuzati dandu-i warn, ca a postat aici? Uraaaaattt! Din  partea ta, Cataline. :) mai bine, nici nu mai ziceai asta. :)

Nu e o problema asa de grava, insa e bine ca a fost modificat.. acum acest topic e deschis tuturor pentru probleme/nelamuriri legate de design :)