Index ERRORS Cstrike - Tutoriale - IceGame Romania @ Winter Is Coming

Jump to contentLogo

Bun venit pe IceGame Romania @ Winter Is Coming


Autentificare 

Creează cont
Bine ati venit pe IceGame Romania ! Comunitatea IceGame isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum, cum ar fi:
 • Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
 • Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email
 • Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
 • Trimite mesaje la alti membri
Photo

Index ERRORS Cstrike


 • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1
Barlap

Barlap

  Fondator # IceGame.Ro

 •   Group:
  Fondator
 •   Posts:
  2,373
 •   Member Number:
  1
 •   Joined:
  10-October 18
 •   Reputation:
  158
 • User's Awards

          
  • Time Online: 56d 13h 33m 13s

  Asemanator DEX-ului incepatorului aveti mai jos o lista a erorilor care le intalnim des si normal, raspunsurile/rezolvarile pentru ele :)
   
  - A -
  All teams are full - tradus: Toate echipele sunt pline - Aceasta eroare apare cand harta accepta un numar de locuri mai mic decat are serverul dumneavoastra. Sa consideram un server de 32 locuri. Nu toti jucatorii o sa poata sa se joace. Marea parte vor fi in joc, iar restul o sa ramana spectatori, care in cel mai probabil mod vor iesi. Drept rezolvare, va trebui sa cautati variata hartii cu 32 de locuri ca sa nu mai aveti aceasta problema. Este ceva de genul: cs_harta_32.bsp 
   
  - C -
  Cd Key Invalid
   
  Connecting to adresa/IP...Retrying adresa/IP (1)..(2)..etc. - tradus: Ma conectez la Adresa/IP..Reincerc adresa/IP de (1) ori..(2)ori..etc. - Jucatorii nu se pot conecta la server deoarece acesta este oprit sau blocat la conexiunile cu exteriorul de catre un Firewall. Incercati sa va opriti toate programale care va protejeaza, ca de exemplu: Antivirusi (Kaspersy, Nod32, BitDefender, etc.) sau Firewall (ZoneAlarm, Firewall-ul din WIndows Service Pack). Daca ati facut acest lucru ar trebui sa mearga ;)
   
  Couldn't allocate dedicated server IP port 27015 - tradus: Nu se poate aloca IP-ului serverului dedicat pe portul 27015 - va spune ca portul 27015 este deja ocupat. De obicei eroarea aceasta apare atunci cand sunteti deja in Counter-Strike si jucati pe un server, iar dvs. doriti sa porniti serverul in acest timp. Opriti jocul scriind exit in consola si apoi o sa va mearga. Daca tot nu merge inseamna ca altceva ocupa portul 27015, si nu jocul CS..incercati sa gasiti si sa inchideti aplicatia respectiva ;)
   
  #Cstrike_Chat_All - aceasta eroare va apare atunci cand ati intrat pe un server dedicat de Counter-Strike de pe Internet. Rezolvarea consta in instalarea patchului Non.Steam 2.3b
   
  - E -
  ERROR: couldn't open custom.hpk. - tradus: EROARE: nu s-a putut deschide fisierul custom.hpk - aceasta nu e o eroare importanta, nu aveti de ce sa va faceti griji. Fisierul custom.hpk este doar un fisier temporar pe care il gasiti atat la server cat si la client. Treaba acelui fisier este sa salveze tatuajele altor persoane si chestii de genul acesta, iar importanta fisierului e foarte mica. Partea mai grava este ca fisierul poate creste in dimensiune foarte repede si va dura mai mult timp la incarcarea acestuia. Recomand stergerea acestui fisier odata pe saptamana (mai ales la calculatoarele mai putin performante). De fiecare data cand stergeti fisierul respectiv veti primi eroarea aceasta....
   
  - F -
  Failed to contact game server - tradus: Esuare la contactarea jocului server - Va informeaza ca nu s-a putut efectua conexiunea la serverul respectiv. Problema este de la server. Administratorul serverului ar trebui sa verifice daca serverul este configurat corect iar dupa ce il reporneste si repara erorile, dvs. reincercati sa va conectati la acesta.
   
  - I -
  Info string length exceeded! - Aceasta eroare va apare atunci cand introduceti mai mult de 5 setinfo-uri in consola, adesea se intampla cand incercati sa va logati ca administrator pe un server. Pentru a rezolva, intrati in Folderul_unde_aveti_cs_instalat\cstrike\config.cfg si stergeti de la urma acele setinfo _uri salvate [NU TOATE, ci doar cele care le-ati folosit pentru autentificare ca admin]. La urma salvati modificarile si reporniti CS-ul !
   
  - L -
  LAN servers are restricted to local clients (class C)
   
  - M -
  ML_NOTFOUND - tradus: ML_NEGASIT - daca primiti aceasta eroare inseamna ca serverul respectiv, cel pe care jucati, are un anumit plugin instalat incorect. Mai exact, ii lipseste fisierul de limbaj. Acest fisier/e se gaseste in folderul amxmodx\data\lang !
   
  - R -
  Reason: Error verifying STEAM UserID Ticket (server was unable to contact the authentication server). - acest lucru vi se intampla atunci cand serverul dvs. este setat sa accepte clienti STEAM, insa legatura cu serverele STEAM nu s-a facut...poate din cauza ca v-a picat legatura la net. Mai pe scurt, cei care vor intra cu STEAM pe serverul dvs. nu vor putea intra pentru ca nu li se pot verifica STEAM-urile...si vor primi eroarea aceasta. Rezolvarea este sa vedeti ce este in neregula cu serverul dvs. si sa il reporniti. Daca functioneaza corect va afisa in consola: Connection to Steam servers successful.
   
  Reason: This Steam account does not own this game. Please login to the correct Steam account. - tradus: Motiv: Acest cont Steam nu detine acest joc. Va rugam logati-va cu Steam-ul corect
   
  - S -
  SteamStartValidatingUserIDTicket:  No Valve Auth servers defined - tradus: SteamStartValidatingUserIDTicket: Nu au fost definite servere Valve de autentificare - daca dvs. intrati pe serverul respectiv cu Steam, acesta nu il poate verifica doarece serverul nu poate efectua o conexiune cu Valve. Aceasta eroare e foarte similara cu Reason: Error verifying STEAM UserID Ticket (server was unable to contact the authentication server).
   
  - W -
  Warning: Unable to open LOCATIE/FISIER for transfer - tradus: AVERTISMENT: Nu pot deschide locatie/FISIER pentru transfer - va spune ca un fisier sau mai multe, depinde in functie de cate ori va afiseaza mesajul respectiv..nu poate fi transferat la jucatorul care se conecteaza pe server. Ca sa rezolvati problema trebuie sa puneti fisierele acolo unde lipsesc. De exemplu sound\misc\sunet.wav lipseste..puneti fisierul sunet.wav in locul in care aveti instalat serverul in cstrike\sound\misc. Reporniti si veti vedea ca functioneaza ;)
   
  * O sa pun mai multe erori cat si rezolvari la acestea![/quote]
   


  pctroubleshooting.ro   Robotel Anunturi  

  #2
  RobertML

  RobertML

   Moderator #IceGame

 •   Group:
  Membru
 •   Posts:
  1,291
 •   Member Number:
  21
 •   Joined:
  21-October 18
 •   Reputation:
  145
  • Time Online: 1d 6h 5m 3s

  Foarte bun tutorialul, la un moment aveam una dintre aceste erori.


  Posted ImagePosted Image

  #3
  Barlap

  Barlap

   Fondator # IceGame.Ro

 •   Group:
  Fondator
 •   Posts:
  2,373
 •   Member Number:
  1
 •   Joined:
  10-October 18
 •   Reputation:
  158
 • User's Awards

          
  • Time Online: 56d 13h 33m 13s

  #UP


  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Temă realizată de Barlap