Jump to content
 • IceGame # Spatiu Publicitar

Addons XMAS 2018 (in dezvoltare)


Barlap

Recommended Posts

This is the hidden content, please

 

M-am apucat sa creez un nou addons XMAS special pentru utilizatori eXtreamCS. Acesta il voi posta gratis pentru toti utilizatori. Astept pareri despre ce doriti sa fie in addons. Deocamdata inca este in dezvoltare, tot ce e facut in el fiind de la 0.

Ce am facut pana acum?

 

1. C4 Model

Un plugin aparent care se gaseste pe net, rescris, adaugat un cvar prin care puteti activa si dezactiva pluginul.

 

2. Christmass Coming

Acesta este mai mult un multi plugin in care am imbinat mai multe cum ar fi o simpla ninsoare, modele pentru grenade (aceasta fiind ceva mai unicat deoarece exista un singur model care schimba infatisarea tuturor grenazilor, adica nu vor fi la fel) si de asemenea un skin pentru cutit care ofera un bonus de viteza cand il folositi.

 

3. Announcer

Un simplu plugin care arata Tara si orasul de unde se conecteaza un "spiridus". Mesajul e facut in spiritul craciunului, urmand sa adaug in el un cod, care, atunci cand un fondator a intrat pe server sa se anunte "Mos Craciun a venit etc" mi se pare fun.

 

4. Reset Score (Christmass Style)

E un reset score foarte simplu, ceva mai in spirit de craciun, cum adica? Mesajele au fost facute in spiritul craciunului, iar chestia noua e ca daca diferenta dintre fraguri si killuri e de 20 (asta se poate seta prin CVAR) Mosul darnic iti va reseta doar OMORURILE, in cazul in care acestea sunt sub limita setata se vor reseta atat killurile cat si omorurile.

 

6. Bomb Manager

Acesta e ceva mai unicat, facut in stilul meu. Contine mai multe. Pentru plantare/dezamorsare primiti un bonus setat prin cvar. De asemenea daca explodezi bomba la inceput de runda vei primi un bonus random (HP, Grenazi, Echipament Complet), iar daca o dezamorsezi se va intampla acelasi lucru. Pe masura ce se tot duce timpul, harta devine mai intunecata, incepand de la nr 10 se vor adune sunete in ordine descrescatoare in prezenta unui mesaj hud ce indica secundele pana la explozie.

 

7. Sistem de bulgari (legat de meniul principal)

Asemanator unui sistem de puncte, cu hud etc. Ce e adus in atmosfera craciunului e ca daca ai omorat un om eu am asemanat aceasta treaba ca si cum l-ai fi nimerit cu un bulgar. Acestea nu se salveaza. Automat la fiecare intrare se primesc 5 bulgari.

 

8. Meniul Jocului (in dezvoltare)

Meniul cuprinde diferite idei de ale mele gen Tombola (poti pierde toti banii sau castiga full sau cum l-am numit eu Big Jackpot), Poti cumpara iteme cu bulgari (1kill = 1 bulgar random, depinde daca esti norocos), Radio din meniu,  informatii despre server, MyStats (ceva gen rank, numai ca va va afisa direct in meniu absolut toate statisticile necesare), Admini Online (va va arata numarul de admini online, fara a va spune si numele lor, in functie de grade), Zona Adminilor (ceva in gen ca meniul de la ZP, ma gandesc ce sa pun in meniu, astept idei.

 

 

Cam atata am reusit sa fac in 2 zile de lucru. Astept ideile si propunerile voastre in continuare. Incerc sa scot ceva unic si totusi gratuit, fara buguri. Mentionez ca tot ce am facut pana acum e testat si merge 100% fara absolut niciun bug! Stiu ca probabil va spuneti ca majoritatea sunt de pe net si ca eu doar nu stiu ce am facut, dar mna, gestul conteaza.
Link to comment
Share on other sites

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • IceGame # Global Statistics

  11,262 Total Posts
  5,210 Total Topics
  3,968 Total Members
  14 Total Banned
  297 Most Online
  Aurel Ieremia
  Newest Member
  Aurel Ieremia
  Joined
 • Who's Online   18 Members, 0 Anonymous, 63 Guests (See full list)

 • Parteneri


×
×
 • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.