Royale - Viewing Profile: Posts - IceGame Romania @ Winter Is Coming

Jump to contentLogo

Bun venit pe IceGame Romania @ Winter Is Coming


Autentificare 

Creează cont
Bine ati venit pe IceGame Romania ! Comunitatea IceGame isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum, cum ar fi:
  • Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
  • Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email
  • Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
  • Trimite mesaje la alti membri

Royale

Royale

Member Since 20 Nov 2018
Offline Last Active Apr 10 2020 04:05 PM
-----

In Topic: Let's Make Jb Great Again !

06 August 2019 - 07:20 AM

Nu prea mai avem ceva de adaugat , s-au spus destule , asteptam sa rezolve barlap ce este pana acum si dupa mai venim cu idei . Sunt chiar foarte bucuros ca ati deschis acest topic , imi e dor sa stau cu voi pe TS si sa jucam pe JB sau GO , care moare si el . #Let'sMakeIceGameGreatAgain


In Topic: Propun Wipe

03 January 2019 - 02:16 PM

:pro: , insa in schimb playerii in functie de rank sau numarul de skinuri sa primeasca un chest ! Adica : daca ai fost silver in momentul wipe-ului sa primesti un mil-spec , daca ai fost gold sa primesti un chroma si tot asa ! Sau : daca ai avut 5 skinuri sa primesti un mil-spec , daca ai avut 100 de skinuri sa primesti un cobblestone etc Sper ca ati prins idea , vor decide cei din staff daca imi veti lua in considerare raspunsul !


Temă realizată de Barlap