[Champion Builds League Of Legends] - Champion Builds - IceGame Romania @ Winter Is Coming

Jump to content



Logo

Bun venit pe IceGame Romania @ Winter Is Coming


Autentificare 

Creează cont
Bine ati venit pe IceGame Romania ! Comunitatea IceGame isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum, cum ar fi:
  • Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
  • Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email
  • Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
  • Trimite mesaje la alti membri
Photo

[Champion Builds League Of Legends]

- - - - -

  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Barlap

Barlap

    Fondator # IceGame.Ro

  •   Group:
    Fondator
  •   Posts:
    2,373
  •   Member Number:
    1
  •   Joined:
    10-October 18
  •   Reputation:
    159
  • User's Awards

            
    • Time Online: 57d 4m 8s

    Please Login or Register to see this Hidden Content

    Patch-ul 8.11: o primă prezentare
    DE RIOTAETHER, DYQUILL
     

    Suntem RiotAether și DyQuill și reprezentăm dezvoltatorii care se ocupă de gameplay! Toată lumea lucrează din greu la aceste schimbări, așa că vom face o primă prezentare a patch-ului 8.11.

    Peste două patch-uri, vom lansa câteva schimbări pentru obiectele, atributele și runele țintașilor. Cu toate că nu lansăm actualizări majore ale abilităților campionilor, modificările făcute vor schimba semnificativ build-urile obiectelor și runelor. Odată ce totul va fi live, vei vedea mai multe stiluri de joc ale țintașilor, nu doar cele două situații în care fie provoacă lovituri critice la final de joc, fie nu sunt în stare să mai facă nimic.

    Astăzi îți împărtășim o primă imagine a acestor schimbări ca să ai suficient timp pentru crearea teoriilor. Dacă vrei mai mult context, în stilul tradițional al unui dev blog, despre informațiile prezentate și țintași în general, citește articolul nostru de 

    Please Login or Register to see this Hidden Content

    .
    O scurtă observație despre mijlocul sezonului
    Știm că în ultimele șase luni a fost greu să ții pasul cu toate schimbările (și pentru noi să ne asigurăm că totul este sub control). În presezonul trecut am introdus noul sistem de rune, cea mai mare actualizare de gameplay din LoL pe care am lansat-o vreodată într-o singură tranșă. De atunci, am lansat schimbări majore la fiecare două patch-uri (actualizarea majoră a obiectelor AP din 8.4 și runa esențială ''Cuceritor'' în 8.6), schimbări care în mod normal ar fi trebuit să aștepte mijlocul sezonului. 

    Pe lângă toate astea, lansarea unei caracteristici imense precum Solul Riftului sau dragonii elementelor ar fi fost prea mult, așa că în 2018 nu vom avea un patch imens la mijlocul sezonului. Vom introduce totuși niște schimbări mari precum cele pentru țintași menționate aici, dar 8.11 nu va fi un patch mai mare decât cele de dinaintea presezonului de la finalul anului.


    pctroubleshooting.ro   Robotel Anunturi



    




    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users

    Temă realizată de Barlap