Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

DKDL

Membru
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4
  • Ice Coins

    0 [ Donate ]

About DKDL

team_membru.png
  • User Group: Membru


  • Rank: Newbie


  • Member ID: 54


  • Content Count: 166


  • Content Post Ratio: 0.08


  • Reputation: 18


  • Achievement Points: 0


  • Joined: 10/22/2018


  • Been With Us For: 2035 Days


  • Last Activity:

DKDL last won the day on January 26 2019

DKDL had the most liked content!

About DKDL

  • Birthday 02/21/1996

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

DKDL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

  1. Aham.. foarte frumoase creatiile, dar pacat ca le ai furat de pe un forum play***
  2. NICK: DKDL IP: -DATA / ORA: Martie , 17 2019 / 10:48NUMELE ADMINULUI RECLAMAT: EA7^JRMOTIVUL: ban total aiurea pe nedrept , cand putea el macar sa ii schimbe numele + ca ala, nu a facut reclama in chat. Nu a procedat cum trebuie la chestia asta ! DOVADA: [Hidden Content]
  3. Aham.. in primul rand vreau sa-mi cer scuze, ca ma bag, dar copilul asta cand nu e nici un admin online pe server injura foarte rau. Mi-e mi ar fi rusine sa fac cerere, cand stiu , ca am un limbaj colorat. [Hidden Content] Si inca o mai face cand nu e un admin online. In al doilea rand dati admin la aia, care chiar merita sa primeasca functia asta de admin, nu la astia, care injura si aici sunt mielusei. Recunosc si eu injur dar o fac ca majoritatea au grade degeaba aici pe server.
  4. Eu nu sunt cu nimeni prieten fals, dar ti-am facut aceasta reclamatie sa iti arat unde ai gresit + nu mi-a convenit ca voi : Tu, si cu Killer ala sa il lasati pe ala sa injure pe server. Gandeste ca daca injuram eu pe server primeam gag de la voi. si unde s-a ajungea? tot la reclamatie, ca asta se numeste favorizare pe acel player ce ati facut el. Inteleg ca vi este prieten, dar asta nu inseamna ca are voie sa injure. Nu ma cred sfant, dar se pare ca voi va credeti mereu. daca vorbesc cu cineva asta nu inseamna ca sunt cu doua fete. Eu nu v-am facut nimic rau, dar am intrat pe server sa ma joc si cand colo il vad pe ala ca injura si nu prea e frumos. Chiar esti un prieten bun, dar prea te dai nu stiu ce... dar iti vei da tu seama unde ai gresit fata de mine. Sa aveti o seara faina!
  5. NICK: DKDL IP: DATA / ORA: 2/18/2019 20:12 NUMELE ADMINULUI RECLAMAT: All.Capone, MR.Killer<05> MOTIVUL: Buna seara! Bun, sa incepem cu inceputul: In primul rand am intrat si eu pe server, sa ma joc putin si sa vad ce mai este p-acolo, si mai trece cateva minute si este un player pe nume * TEAM BATUT SA MOARA MAMA * si mereu injura, sa zica kkt, coaee, sa ma faca pe mine handicapat, si astia doi n-aveau niciun stres. Decat sa il lase pe asta, sa injure pe server. Reg: *Nu aveti voie sa folositi un limbaj trivial sau sa injurati pe server (gag 5 minute) apoi (ban 120 minute) desi... eu nu am vazut acest lucrul , sa faca macar unul dintre astia adminii , in care le fac lor reclamatie. DOVADA: [Hidden Content]
  6. NICK: DKDL IP: DATA / ORA: Feb, 04 2019 / 12:13 NUMELE ADMINULUI RECLAMAT: 1Tap dar nu mori MOTIVUL: Limbaj frumos de VIP, se vede ca asta, nu are habar de regulament. Crezi ca, daca ai donat pentru VIP o sa fii scutit de regulament si sa faci ce vrei tu pe server? sa jignesti playerii, sa omori ostatici *tentativa* DOVADA: [Hidden Content]
  7. Salut. Stiu ca ai fost pe comunitatea asta dar cine stie ce o sa fie cu tine .
  8. Bun venit! Te asteptam si pe TS.ICEGAME.RO!
  9. NICK: DKDL IP: DATA / ORA: Feb, 04 2019 / 12:13 NUMELE ADMINULUI RECLAMAT: 1Tap dar nu mori MOTIVUL: Bun, deci in primul rand intrasem si eu pe server si stau 5 minute pe server si cand vad un player pe nume JackDaniels(sau cum il cheama) si i-am zis sa ii dea gag. Deoarece era singurul admin (VIP) pe server , care are acces la comenzii si poate sa asigure linistea si un joc placut asupra playeriilor. Dupa ce i-am zis *da gag la ala, nu il vezi?* a inceput sa ma faca *parlit* dar cu ce drept? ca i-am zis sa ii dea gag ce asteapta el? invitatie speciala? Nu e greu mai deloc sa tastezi o comanda "amx_gag jack 5 lbj". In al doilea rand mi-a zis si H3ad*sh0t* sau cum il cheama "Taci drq de cioara impaiata , se vede ca m-a injurat si a fost si umpic cam rasist la faza asta, ca el are ceva cu rromii din Romania. Sper sa primeasca o sanctiune, ca nu mi se pare normal ca el sa stea degeaba si sa nu faca nimic + mai si instiga la cearta. Acuma regret ca am cerut remove ca, daca nu ceream remove mai aveam si acuma admin pe server. Dar asta e... csf n-ai csf! DOVADA: [Hidden Content] P.S: Stiu ca VIP-ul nu are nici o atributie sa se ocupe de server, dar cand este el singurul pe server , da mai zic sa se ocupe sa le dea la aia gag sau de exemplu daca cineva joaca cu cod face demo + kick incontinu pana vine unul cu grad mai mare.
  10. Dragos, Dragos? Eu ca player normal am orice drept sa iti fac reclamatie, daca tu ai gresit ceva din regulament *daca ai incalcat o regula* si plus arata-mi si mie ce VIP se urca pe aia? Fii sigur ca daca era altcineva chiar daca era prieten cu mine ii faceam si lui reclamatie. Eu nu sunt genul de baiat sa trec cu vederea , ca lasa, ca e prietenul meu si nu ii fac reclamatie. Te inseli! cum e pe toate mapele care nu exista *flash* asa e si aici cu *textura* trebuie sa va ganditi unde poate sa ajunga si playerii normali unde va urcati si voi pe mapa, cladire in loc ne-accesibil.
  11. Frumos. Un designer care face reclama la alta comunitate cu *watermark* /
  12. NICK: DKDL IP: DATA / ORA: Feb, dum 3. 13:26 NUMELE ADMINULUI RECLAMAT: sT|DragoS MOTIVUL: In primul rand se urca pe textura, iar in regulament scrie asta *Playerii VIP nu au voie sa se urce pe cladiri,mape,obiecte unde playerii normali nu se pot urca (X1 WARN)* Inteleg ca CT poate sa se urce acolo, unde s-a urcat si DragoS, dar ganditiva logic ca tero fara boost, nu poate sa ajunga acolo sus unde s-a urcat adminul respectiv care mai are si detinator. Hai sa fie totul corect pe acest server, si tot ce scrie in regulament sa se aplice conform scris in regulament acestui server. Dragos nu am nimic personal cu tine, dar ce este scris in regulament e regulament. si trebuie respectat ca atare. In al doilea rand daca vedeai pe cineva ca se urca pe textura(un coleg de admin de al tau) tu imediat ii ziceai lui Barlap, Daniel sau ftw ca X, Y, Z s-a urcat pe textura, cladire, obiectele mapei. Daca tu ai detinator nu inseamna, ca esti mai presus fata de VIPII aia, cum ar fi JanE ? , KillaFonic si altii. si tu esti ca si ei. DOVADA: [Hidden Content] P.S: Tratati cu seriozitate aceasta reclamatie si fara favorizarii pe acest admin sau altcineva. O zi buna!
  13. Bine ai venit Pepsi!
  • IceGame # Global Statistics

    11,205 Total Posts
    5,205 Total Topics
    3,825 Total Members
    14 Total Banned
    231 Most Online
    Jan Serec
    Newest Member
    Jan Serec
    Joined
  • Who's Online   18 Members, 0 Anonymous, 31 Guests (See full list)

  • Parteneri


×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.